Fiat Ducato Occasions

Fiat Ducato Occasions

Fiat Ducato Occasions

De Fiat Ducato is een praktische bestelwagen, en voor vele toepassingen bruikbaar. De Ducato is een relatief brede bus, wat hem geschikt maakt om bijvoorbeeld veel bagage mee te nemen, of voor het plaatsen van een grote bakwagen. Wilt u met z’n drieën naast elkaar kunnen zitten? Doordat de Fiat Ducato zo breed is, is de Ducato hiervoor een hele goede optie. Wij hebben altijd een aantal Fiat Ducato’s te koop staan, onder andere met dubbele cabine of Ducato bakwagens.

Fiat Ducato Dubbele Cabine

De Fiat Ducato Dubbele Cabine is waarschijnlijk wel één van de meest voorkomende uitvoeringen van de Fiat Ducato. Waarschijnlijk is een belangrijke reden hiervoor dat de bus relatief breed is, waardoor men ook met zes personen nog voldoende ruimte overhoud.

Ducato Dubbele Cabine Mogelijkheden

Het is mogelijk om een Fiat Ducato te krijgen met dubbele cabine en een grote laadruimte, maar ook bijvoorbeeld de combinatie van Ducato dubbele cabine en bakwagen.

Fiat Bakwagen Ducato

Een Fiat Backwagen Ducato is één van de populairste bakwagens in Nederland. Dit komt doordat de Fiat Ducato een brede bus is, waardoor er natuurlijk ook een bredere laadbak oppast. De Ducato laadbak is vaak breder dan twee meter, wat natuurlijk erg handig is van het vervoeren van grote lading.

Fiat Pick-up Ducato

Vervoer je vooral veel lading, en hoeven er niet zo veel personen in te kunnen? Dan kun je kiezen voro de Fiat Pick-up Ducato. De uitvoering van de Ducato Pick-up met de meeste laadruimte, heeft géén dubbele cabine. Door de Fiat Ducato uit te voeren met een enkele cabine, past er een erg grote laadbak op het onderstel. Er past wel een laadbak op van meer dan vier meter lang, en meer dan twee meter breed!

Fiat Ducato te koop

Wij hebben altijd wel een Fiat Ducato te koop staan. Staat er momenteel geen Fiat Ducato occasions in ons aanbod, of niet de gewenste Ducato? Stuur ons even een berichtje, want wij krijgen wekelijks nieuwe occasions binnen.