Ford Transit Occasions

Ford Transit Occasions

Ford Transit Occasions

Ford Transit Occasions zijn erg in trek bij een grote en diverse doelgroep. Zo is de Ford Transit Combi erg in trek bij taxi bedrijven en andere bedrijven voor personenvervoer. De Ford Transit bestelbus is één van de ruimste bestelbussen in zijn soort, en dus uitermate geschikt voor het vervoeren van bijvoorbeeld grote hoeveelheden pakketten. Daarnaast zijn er nog Ford Transit Occasions met bijvorobeeld een laadbak, kipper of bakwagen. De Ford Transit laadbak is tevens beschikbaar met dubbele cabine.

Wij werken al vele jaren met Ford Transit occasions en kennen deze wagen erg goed. We weten precies waar we op moeten letten, en na een grondige onderhoudsbeurt bieden wij uitsluitend Ford Transit occasions aan die lopen als een trein.

Ford Transit dubbele cabine

De Ford Transit met dubbele cabine biedt plaats aan zes personen en een enorme hoeveelheid bagage. De Ford transit dubbele cabine is een relatief hoge bestelbus, daarom hebben alle passagiers een riante zitruimte beschikbaar. De dubbele cabine Ford Transit wordt veel gebruikt door bedrijven die zowel meerdere collega’s als bagage moeten vervoeren.

Ford Transit Combi

De Ford transit Combi is de bestelbus voor personenvervoer. Dit wordt ook wel de Ford Transit 9 persoons bus genoemd. Omdat de Transit een hoge bus is, zijn de Ford Transit Combi occasions erg geschikt voor personenvervoer. Er rijden niet voor niets zoveel taxi bedrijven rond in Transit combi’s!

Ford bakwagen Transit

De Ford transit is ook beschikbaar als Bakwagen. Het onderstel van de Ford transit occasion is erg geschikt voor een bakwagen, ook met bakwagen ligt de bestelbus nog erg stabiel op de weg en zal weinig moeite hebben met het vervoeren van de lading. Wij hebben altijd meerdere Ford Transit Bakwagen occasions in voorraad, dus u kunt de uitvoering naar wens kiezen.

Ford laadbak Transit

De Ford Transit Laadbak is heeft een open bak, en is er ook met kipper. De open bak maakt de Ford Transit Laadbak occasion bijvoorbeeld erg geschikt voor hoveniers. De Ford transit laadbak is een brede wagen, de laadbak is dus al gauw meer dan 2 meter breed!