Iveco Daily Occasions

Iveco Daily Occasions

Iveco Daily Occasions

Wij werken al geruime tijd met Iveco Daily Occasions, en weten hier alles van. Iveco Daily’s zijn er in diverse uitvoeringen, zoals de Iveco Daily Takel, de Daily Kipper en de Iveco Daily bestelwagen. Alle Iveco Daily uitvoeringen kunnen wij in ons aanbod hebben. Staat er de Iveco Daily die u wenst momenteel niet in ons aanbod? Stuur ons even een berichtje, want wij krijgen wekelijks nieuwe occasions zoals de Iveco Daily binnen.

Iveco Pick-up Daily

Iveco Daily is een grote bus, en daarom uitermate schikt voor een pick-up uitvoering. De Iveco Daily Pick-up kan een laadbak hebben tot wel meer dan 220 cm breed, en bijna vier meter lang. Omdat de Iveco Pick-up Daily een stevig onderstel heeft, kan deze relatief zwaar beladen worden.

Iveco Kipper Daily

De Iveco Daily heeft diverse uitvoeringen met een laadbak, zo kennen we de Iveco Kipper Daily met een laadbak die kan kiepen. De Iveco Daily Kipper is onder andere populair onder hoveniers en andere bedrijven welke veel met zand en losse materialen werken, die gemakkelijk gestort kunnen worden. Doordat de Iveco Kipper zo’n grote laadbak heeft, kan deze veel lading vervoeren. Het is ook mogelijk om een Iveco Kipper Daily uitvoeringen te nemen met een dubbele cabine. Zo kun je met een Iveco kipper tot wel zes personen vervoeren!

Iveco Daily Takel

Doordat de Iveco Daily een stevig onderstel heeft, is e rook de mogelijkheid om ere en takel op te plaatsen. De Iveco Daily Takel komt veel voor, misschien is de Daily wel één van de populairste bussen voor een takel.

Daily Takel

De Daily takel is een ideale auto voor het vervoeren van bijvoorbeeld bouwmaterialen, zoals hout en steen. Het stevige onderstel van de Daily takel, in combinatie met de relatief grote laadbak, en de mogelijkheid tot het plaatsen van een takel, maken de Daily takel occasion een alleskunner.

Iveco Bestelwagen Daily

Naast de vele uitvoeringen met een laadbak, zou je bijna vergeten dat de Iveco Bestelwagen Daily variant ook nog bestaat. De Iveco Daily Bestelwagen is een relatief grote bestelwagen, die geschikt is voor het vervoeren van zware ladingen. Een ideale auto voor het vervoeren van pakketten, maar ook voor het zwaardere werk is de Daily Bestelwagen een goede keuze.

Iveco Daily Prijs

Wij werken jarenlang met Iveco Daily occasions, en weten uit ervaring dat de Iveco Daily een hele goede prijs kwaliteit verhouding heeft. Wij kijken alle occasions altijd volledig na, en door onze jarenlange ervaring met Iveco Daily’s weten wij precies waar wij op moeten letten. Zo kunt u bij ons altijd een goede Iveco Daily vinden, voor een eerlijke prijs.

Iveco Daily te koop

Bekijk ons aanbod met Iveco Daily Occasions, of uw gewenste uitvoering hier tussen staat. Staat die er momenteel niet bij? Wij krijgen elke week nieuwe occasions, dus houdt het aanbod in de gaten, of stuur ons even een berichtje voor een specifieke zoekopdracht.