Mercedes Sprinter Occasions

Mercedes Sprinter Occasions

Mercedes Sprinter Occassions

Bent u op zoek naar een Mercedes Benz Sprinter Occasion? Bij ons bent u op het juiste adres. Wij hebben altijd Sprinter Occasions op voorraad. Mercedes Sprinters hebben wij in diverse uitvoeringen. Onder andere verkopen wijde Sprinter Bakwagen, Sprinter Laadbak en de Sprinter Kipper. Ook de Mercedes Sprinter Bestelbus occasions staat meestal in onze voorraad.

Mercedes Benz staat bekend als een betrouwbaar automerk, waarvan ook oudere occasions nog zeer betrouwbare wagens blijven. Als u kiest voor een Mercedes Sprinter occasion dan maakt u dus een veilige keuze. U bent verzekerd van een degelijke en sterke sprinter occasion, en dit ziet u terug in de ervaring en het onderhoud.

Wij werken al meer dan tien jaar regelmatig met Mercedes Benz Sprinter Occasions, en weten hier alles van. Elke sprinter occasion die wij binnen krijgen geven wij eerst een grote onderhoudsbeurt, alvorens wij deze verkopen. U bent dus altijd verzekerd en van goede bestelbus.

Sprinter Bakwagen Mercedes

De Sprinter Bakwagen van Mercedes staat bekend als een bakwagen met een enorme trekkracht. De Mercedes bakwagen is in feite een Sprinter met daar achterop de laadbak. U ziet de Mercedes bakwagens veel rijden bij bedrijven die zware spullen moeten vervoeren. De sterke bouw van de Sprinter en de solide bakwagen maken dit een gewild model.

Sprinter Laadbak Mercedes

De sprinter laadbak is doorgaans een stuk groter dan laadbakken van andere merken. Zo is een Mercedes sprinter laadbak al gauw meer dan 4 meter lang en bijna 2 meter breed. Als u een grote laadbak zoekt die ook nog eens grote gewichten kan verdragen, is de Mercedes Sprinter Laadbak een goede optie.

Sprinter Kipper Mercedes

De sprinter kipper ziet u veel rijden op de weg. Het is een sterke wagen die zware spullen kan vervoeren. Met deMercedes kipper ben je er zeker van dat je ook nog stabiel op de weg ligt en voldoende trekkracht hebt wanneer de Sprinter Kipper is volgegooid met een zware lading. Wij hebben altijd wel een Sprinter Kipper in voorraad. Mocht de gewenste uitvoering er op dit moment niet tussen staan? Contact ons even, dan zoeken wij de juiste Mercedes sprinter occasion voor u!