Opel Vivaro Occasions

Opel Vivaro Occasions

Opel Vivaro Occassions

Opel Vivaro is een bestelwagen van Opel. Wij hebben altijd meerdere Opel Vivaro occasions, in diverse uitvoeringen. Zo is er de Opel Vivaro bestelwagen met plaats voor twee of drie passagiers, of de Opel Vivaro Dubbele cabine met plek voor 6 personen en een grote laadbak. Ook hebben wij altijd enkele Opel Vivaro 9 persoons bussen in voorraad, geschikt voor personenvervoer.

Wij hebben jarenlange ervaren met Opel Vivaro occasions en hebben hier vel epositieve ervaringen mee. Doordat wij zo intesnief met tweedehands Opel Vivaro combi bussen werken, weten wij precies hoe we deze het beste kunnen houden. Zo kunnen wij u altijd een betrouwbare Opel Vivaro occasion aanbieden.

Wist u dat Renault ook een variant heeft op de Opel Vivaro? Bekijk hier onze voorraad Renault Trafic occasions.

Opel Vivaro Combi

De Opel Vivaro Combi biedt plaats tot wel 9 personen. In onze voorraad vindt u diverse Opel Vivaro Combi occasions, met allemaal een recente onderhoudsbeurt zodat u er direct mee de weg op kunt. De passagiers van de Vivaro Combi bussen hebben ruim voldoende beenruimte, wat dit één van de populairste occasions maakt voor personenvervoer.  

Opel Vivaro 9 persoons

De Opel Vivaro 9 persoons occasion is in feite hetzelfde als de Combi, hoewel een Combi ook als 8 persoonsbus geleerd kan worden. De Vivaro 9 persoons bus is een populaire bus voor personenvervoer. Zowel vervoersbedrijven, taxi bedrijven, als particulieren schaffen de Opel Vivaro 9 persoons occasion aan. Wij krijgen iedere week nieuwe Vivaro 9 persoons occasions binnen.

Opel Vivaro Dubbele cabine

De Opel Vivaro Dubbele cabine biedt plaats tot zes personen, en heeft een heel ruimte laadbak beschikbaar. Dit is uitermate geschikt voor als u een groot gezin of een groep collega’s moet vervoeren, inclusief een grote hoeveelheid bagage. De Opel Vivaro dubbele cabine occasions zijn erg gewild, en gaan daarom snel. Mochten wij op dit moment geen Opel Vivaro dubbele cabine occasions in voorraad hebben, kijk dan snel opnieuw want er komen dagelijks nieuwe occasions binnen.

Opel Vivaro benzine

Opel Vivaro benzine bussen zijn schaars. De meeste Opel Vivaro bussen in ons assortiment zijn geen Opel Vivaro Benzine bussen maar Diesel. De Vivaro’s zijn echte kilometer vreters en rijden gemakkelijk meerdere tonnen, het is daarom vaak veel interessanter om een Opel Vivaro Diesel occasion te gaan dan voor een Benzine Vivaro.  

Opel Vivaro Tweedehands

Opel Vivaro tweedehands of nieuw kopen? Dat is geen moeilijke keuze. In ons assortiment hebben wij Opel Vivaro Tweedehands bussen die bijna niet onderdoen voor nieuwe bussen. Tweedehands Vivaro’s met minder dan 50.000 op de teller en slechts enkele jaren oud, zijn algauw duizenden euro’s goedkoper dan een nieuwe, terwijl u na een goede onderhoudsbeurt geen verschil ziet.

Opel Vivaro te koop

Wij hebben altijd Opel Vivaro’s te koop. Wij verkopen wekelijks, vaak zelfs dagelijks, Opel Vivaro bussen, maar krijgen ook wekelijks nieuwe Opel Vivaro  occasions binnen. Wij hebben dus altijd een Opel Vivaro te koop. Bekijk snel onze voorraad!