Renault Trafic Occasions

Renault Trafic Occasions

Renault Trafic Occassions

Renault Trafic occasions zijn één van de populairste 9 persoons en dubbele cabine bestelbussen. Renault Trafic occasions zijn kwalitatief hele goed bestelbussen, voor een redelijke prijs. Renault occasions profiteren ervan dat Renaults betaalbaar zijn in de onderhoud, en de Trafic occasions erg waardevast zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in Renault Trafic occasions, en weten alle ins en outs. Elke Renault Trafic occasions die wij binnen krijgen ondergaat een grondige onderhoudsbeurt, waarna wij deze pas aanbieden. Wanneer u bij ons een Renault trafic occasion koopt, bent u dus altijd zeker dat hij rijklaar is en bovendien in goede staat verkeert.

Er zijn diverse Renault Trafic bussen beschikbaar. De populairste modellen zijn de Renault Trafic Passenger en de Renault Trafic Dubbele cabine. Bij bedrijven is de Renault Bakwagen Trafic ook erg in trek. Wist u dat de Opel ook hetzelfde model voert? Bekijk hier de Opel Vivaro occasions.

Renault Trafic Passenger Occasion

De populairste versie van de Trafic is de Renault Trafic Passenger occasion. De Passenger occasion, de naam zegt het al, is geschikt voor personen vervoer. In de Trafic Passenger Occasion hebben passagiers erg veel beenruimte, en doet het comfort op de achterbank nauwelijks af van de voorste bank.

Renault Trafic 9 persoons te koop

Wij hebben altijd Renault Trafic 9 Persoons te koop in onze showroom. De 9 persoons Renault Trafic is één van onze hardlopers, en wij krijgen hier daarom ook wekelijks nieuwe modellen van binnen. Zoekt u een Renault trafic 9 persoons Passenger occasion, en staat de gewenste uitvoering er niet tussen? Check het snel nog eens, want onze voorraad wordt dagelijks aangevuld.

Renault Trafic Dubbele cabine

Naast de Trafic Passenger occasions verkopen wij ook vaak de Renault Trafic Dubbele cabine. Dit is een model waarbij zes passagiers vervoert kunnen worden, en u nog een grote laadruimte overhoudt. De Renault Trafic met Dubbele cabine wordt zowel door particulier als bedrijven veel aangeschaft. In de dubbele cabine Renault Trafic kunnen op de voorste bank naast de bestuurder nog twee passagiers plaatsnemen, u zit dan dus met drie personen voorin.  

Renault Bakwagen Trafic

De Renault bakwagen van Trafic is een betaalbare bakwagen uitvoering. Heeft u een bakwagen nodig maar wilt u niet de hoofdprijs betalen? Dan is de Renault Bakwagen een uitstekende keuze. De Renault Trafic bakwagen heeft een goede rijcomfort en stabiele basis voor de bak. De Renault Trafic bakwagen is een uitstekende verhuiswagen en geschikt voor vervoer van pakketten.

Trafic Occasion

Zoekt u een Trafic occasion? Bekijk nu ons assortiment! Wij updaten dagelijks onze voorraad Trafic occasions, dus check regelmatig of uw gewenste Trafic occasion ertussen staat!