Volkswagen Caddy Occasions

Volkswagen Caddy Occasions

Volkswagen Caddy Occasions

De Volkswagen Caddy is een kleine bestelbus, een betaalbare optie als u een niet te grote laadruimte nodig heeft. Omdat de Volkswagen Caddy een enorm populaire bestelauto is, zijn er erg veel occasions van beschikbaar. Wij hebben ook altijd wel Volkswagen Caddy occasions beschikbaar, vaak kunt u kiezen uit diverse verschillende uitvoeringen.

Caddy Combi

De Caddy Combi is zowel een personenauto als een bestelauto. U kunt in een Caddy Combi tot wel vijf personen vervoeren, en houdt dat nog een (voor een personen auto)  flinke laadruimte over.

Volkswagen Caddy Combi Occasion

De Volkswagen Caddy Combi occasion is officieel geen bestelauto, en kan daarom alleen onder bijzondere omstandigheden als grijs kenteken worden gereden.

Volkswagen Caddy Benzine

De Volkswagen Caddy Benzine is een populaire variant, vooral voor als u niet zo veel kilometers per jaar rijdt.  De Volkswagen Caddy Benzine valt wel onder grijs kenteken, en daarom is deze erg goedkoop in de belasting. Er zijn erg veel Caddy occasions beschikbaar, en ook de wat oudere Caddy’s zijn vaak technisch nog in erg goede vorm, waardoor de Volkswagen Caddy Benzine een uitstekende keuze qua prijs en kwaliteit is

VW Caddy Tweedehands

De VW Caddy tweedehands kopen is een interessante optie. Er rijden erg veel VW Caddy’s rond, en er zijn volop occasions beschikbaar. Bovendien is Volkswagen een betrouwbaar merk, welke vele jaren mee gaat. Een VW Caddy tweedehands is daarom een veelgemaakte keuze.

Wij werken al vele jaren met VW Caddy Occasions, en weten precies waar we op moeten letten. Als u bij ons een VW Cadd occasion koopt, is deze altijd helemaal nagekeken. Staat de VW Caddy occasion naar wens niet tussen ons aanbod? Wij krijgen wekelijks nieuwe Caddy’s binnen, dus stuur ons even een berichtje of houdt het aanbod in de gaten.