Volkswagen Crafter Occasions

Volkswagen Crafter Occasions

Volkswagen Crafter Occasions

Volkswagen Crafter Occasions zijn de grootste bestelauto’s van Volkswagen. De Crafter Occasion kan naast als reguliere bestelauto, ook fungeren als bakwagen met laadbak, takel, of zelfs als personenvervoer. Wist je dat in een Volkswagen Crafter Occasion personen uitvoering tot wel 21 personen kunnen?

 Wij hebben in ons aanbod diverse variaties van de Crafter Occasions. Als de gewenste VW Crafter uitvoering er niet tussen staat, stuur ons even een berichtje of houd de site in de gaten, want we krijgen wekelijks nieuwe occasions binnen.

Volkswagen Crafter Laadbak

De Volkswagen Crafter laadbak is een veel voorkomende uitvoering, omdat de Crafter een groot onderstel is, is deze uitermate geschikt voor een laadbak. Er zijn diverse afmetingen Crafter laadbakken beschikbaar, tot wel 3 meter lang en meer dan 2 meter breed!

Crafter Laadbak

De VW crafter laadbak kan ook worden uitgevoerd in combinatie met een takel, en zelfs met een kipper, zodat de bak kan kiepen. Het zware onderstel van de Volkswagen Crafter met Laadbak is geschikt ook om zwaardere ladingen te vervoeren.  

Volkswagen Crafter Bakwagen

De Volkswagen Crafter Bakwagen kan ook worden uitgevoerd met Dubbele cabine. Wist u dat er in een Volkswagen Crafter Bakwagen met Dubbele cabine maar liefst 7 personen passen? Weinig andere Bakwagens kunnen dit. Dit makt de Volkswagen Crafter Bakwagen uniek in zijn soort.

Crafter Bakwagen

De Volkswagen Crafter bakwagen is één van de populairste verhuisauto’s. De Crafter bakwagen mag worden gereden met het normale auto rijbewijs, en heeft de ruimte van een kleine vrachtwagen. De VW Crafter bakwagen kan een enorme hoeveelheid lading vervoeren, en dankzij het stevige onderstel van de Crafter bakwagen mag deze ook best wat wegen!

VW Crafter Occasions

Wij hebben altijd wel VW Crafter Occasions klaar staan om te worden verkocht. De VW Crafter occasions in ons assortiment verschillen elke week. Het is een popualire auto dus de doorloopsnelheid ligt hoog. Staat de VW Crafter occasion naar wens op dit moment niet in ons aanbod? Houd dan de site in de gaten, of stuur ons een specifieke zoekopdracht, want wij krijgen wedelijks nieuwe Crafter Occasions binnen!