Volkswagen Transporter Occasions

Volkswagen Transporter Occasions

Volkswagen Transporter Occassions

De Volkswagen Transporter occasion is misschien wel de bekendste bestelbus die er bestaat. Al sinds 1950 bestaat de Volkswagen transporter occasion, en de laatste jaren is Volkswagen steeds sneller nieuwere Transporter modellen op de markt gaan brengen. Hierdoor zijn er erg veel geschikte Volkswagen transporter Occasions beschikbaar, inclusief moderne uitrustingen.

Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen Transporter Occasions, en werken al meer dan 10 jaar dagelijks met VW Transporter Occasions. We hebben VW Transporter occasions in voorraad in allerlei varianten, van de Transporter Kombi, Transpoter Dubbele cabine en de 9 persoons VW Combi. Ook de Volkswagen Transporter Kipper occasion hebben wij normaalgesproken in voorraad.

Alle Volkswagen Transporter occasions ondergaan een uitgebreide onderhoudsbeurt in onze eigen werkplaats, alvorens wij deze aanbieden. U bent dus altijd verzekerd van een goed onderhouden Transporter occasion waarmee u zo de weg op kunt.

VW Transporter Kombi

De VW Transporter Kombi is een 8 of 9 persoons bus en staat bekend als één van de populairste passagiersbusjes. Wij hebben altijd een ruime voorraad Volkswagen transporter Kombi occasions, en deze worden wekelijks weer aangevuld. Kunt u in ons assortiment niet de gewenste VW transporter Kombi vinden? Stuur ons even een berichtje, want we krijgen zeer regelmatig nieuwe modellen binnen.

VW Transporter 9 persoons

De VW transporter 9 persoons bus is de Kombi uitvoering. Deze 9 persoons volkswagen busjes worden zeer veel aangeschaft door taxi bedrijven, maar daarnaast ook door andere bedrijven en door particulieren. Volkswagen staat natuurlijk bekend om de betrouwbaarheid, zo ook de transporter 9 persoons occasions. Na een onderhoudsbeurt in onze garage, bent u ervan verzekerd dat u met een VW Kombi een goede 9 persoonsbus heeft.

Volkswagen Transporter Dubbele cabine

Naast de Kombi heeft Volkswagen ook de Transporter met Dubbele cabine. In de VW Transporter dubbele cabine occasion is plaats voor 6 personen en een grote hoeveelheid bagage. De VW Transporter kombi is uitermate geschikt voor bedrijven die met meerdere collega’s op pad gaan, en nog de nodige bagage mee moeten nemen. Ook is de Volkswagen Transporter met Dubbele cabine erg in trek onder particulieren.

Volkswagen Transporter Kipper

VW heeft ook de uitvoering met kiepbak, namelijk de Volkswagen Transporter Kipper. De VW Kipper occasion is in feite een Transporter Kombi, met in plaats van de achterbak de kiepbak. Als u een kipper zoekt dan is de Volkswagen Transporter Kipper een goede keuze.

VW transporter Occasion

Zoekt u een VW  Transporter Occasion? Kijk gerust in ons assortiment, en bij vragen of als u de gewenste uitvoering niet kunt vinden neem even contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in VW  Transporter Occasions, en kunnen u altijd verder helpen.