Mercedes Vito Occasions

Mercedes Vito Occasions

Mercedes Vito Occasions

Mercedes staat natuurlijk bekend als de allersnelste auto in de Formule 1, maar ook bij de bestelwagens doen ze het goed. De Mercedes Vito is de Formule 1 auto onder de bestelwagens. De Mercedes Vito Occasion is een compacte bestelwagen, efficiënt ingedeeld waardoor er toch een flinke laadruimte is, waar snel en comfortabel mee vervoerd kan worden. Wij hebben bijna altijd meerdere Mercedes Vito Occasions in ons aanbod staan. Staat de gewenste Vito Bestelwagen er niet tussen? Houd ons aanbod in de gaten, of stuur ons een berichtje, want we krijgen regelmatig nieuwe occasions binnen.

Mercedes Vito Bestelwagen

De populairste uitvoeringen van de Vito zijn de Mercedes Vito Bestelwagen en de Vito Dubbele cabine De Mercedes Vito bestelwagen kan worden geleverd als een twee- of driepersoons uitvoering, waarin op de voorste rij dus twee danwel drie personen zitten. Het voordeel van de Mercedes Vito Bestelwagen ten opzichte van de dubbele cabine, is dat de laadruimte een flink stuk groter is. De Vito Bestelwagen heeft een laadruimte met afmeting van circa 1,7 meter breed, en circa 2,5 tot 3,1 meter lang, afhankelijk van de uitvoering.

Mercedes Vito Dubbele Cabine

De Mercedes Vito Dubbele Cabine heeft natuurlijk wat minder laadruimte, deze is namelijk nog 1,59 tot 1,88 meter lang, afhankelijk van de uitvoering. Het grote voordeel is dat er tot wel zes personen mee vervoerd kunnen worden.

Vito Dubbele Cabine

De Vito Dubbele Cabine is de ideale auto voor het vervoeren van veel personeel, inclusief de nodige apparatuur en gereedschap. De Mercedes Vito occasion heeft onder de bestelbussen één van de beste wegliggingen en is redelijk compact, hiermee kan er comfortabel mee worden doorgereden.

Naast de Vito dubbele cabine bestaat er ook nog de Mercedes Vito voor personenvervoer, welke dankzij het grote rijcomfort ook erg populair is onder taxibedrijven en personenvoer.

Mercedes Vito Lease

De Mercedes Vito Occasion is een betaalbare bestelauto, ook als je het onderhoud in overweging neemt. Wilt u toch liever de Mercedes Vito Leasen? Dat is bij ons geen probleem. Wij bieden ook de Mercedes Vito Lease aan.